13.09.2017

Geçici Kur'an Kursu öğreticisi Başvuru işlemleri

GEÇİCİ KUR’AN KURSU ÖĞRETİCİSİ ALIMI İLANI

2017-2018 Eğitim öğretim döneminde Müftülüğümüzce ihtiyaç duyulan Kur’an kurslarında ekders karşılığı geçici Kur’an kursu öğreticisi olarak çalışmak isteyen öğreticilerin yapması gereken iş ve işlemler aşağıda belirtilmiştir.

Adaylarda aranan Şartlar:

1. 24-25 Ağustos 2017 tarihinde Zonguldak İl Müftülüğünde yapılan mülakatta 70 ve üzeri puan almış olmak.
  2. Kur’an kursu öğreticiliği yapmaya engeli bulunmamak.

Gerekli Belgeler:

1 -  Dilekçe (Müftülükte doldurulacak)

2-      T.C. Kimlik Numaralı Nüfus Cüzdanı fotokopisi,

3-      En  son öğrenim durumunu gösterir diploma aslı ve fotokopisi,

4-      2016 yılı KPSS (DHBT) sonuç belgesi,

5-      Varsa hafızlık belgesi aslı ve fotokopisi,

6-      4-6 yaş grubu öğrencilere yönelik din eğitimi verecek öğreticiler için 296 saatlik sertifika

7-      3 (üç) adet Fotoğraf (Biometrik ve arka fon beyaz olacak)

8-      Geçici Kur’an Kursu Öğreticiliği yapmaya mani bir özrü ve askerlikle ilişiği bulunmadığına, Sabıka - Adli sicil kaydı ve arşiv kaydının olmadığına dair yazılı beyanı.

NOT:

1. Başvurusu tamamlanan öğretici adaylarının ekte yayınlanan “Güvenlik Soruşturması ve Arşiv Araştırması” Formunu Bilgisayar ortamında dijital olarak doldurup çıktısını alarak 21.09.2017 tarihine kadar müftülüğümüze teslim etmeleri gerekmektedir.
  2. Fotoğraflar biometrik, arka fon beyaz Pasaportlarda kullanılan kriterlere uygun bir şekilde olmalıdır. Erkek öğretici adaylarında ceket ve kravat olmalıdır.