03.08.2018

İlçe Müftümüz Ayhan ERMİŞ göreve başladı

Çaycuma ilçemize atanan Ayhan ERMİŞ hocamız 01.08.2018 tarihi itibariyle görevine başladı. Hocamıza Çaycuma Müftülüğü ailesi olarak hayırlı görevler ve başarılar diliyoruz.

İlçe Müftümüzü tanıyalım.

1960 yılında Aksaray İli Eskil İlçesi Tosun Köyünde doğdu. İlkokulu doğduğu köyde tamamladı. İmam-Hatip Lisesini Niğde’de bitirdi. Kayseri Erciyes Üniversitesi İlahiyat Fakültesinden 1987-1988 döneminde mezun oldu. Aynı fakültede yüksek lisansını 1992 yılında Kelam dalından tamamladı. Konya Selçuk Eğitim Merkezinden 5. dönem de mezun oldu.

Meslek hayatına 1982 yılında Aksaray İli Demirci Kasabasında İmam-Hatip olarak başladı. İlahiyat Fakültesini bitirdikten sonra Yozgat Akdağmadeni İmam-Hatip Lisesine öğretmen olarak atandı. Sırasıyla Yozgat Boğazlıyan İmam-Hatip Lisesinde öğretmenlik, Konya Taşkent Lisesinde Müdür Yardımcığı görevlerinde bulundu.

Konya İl Müftülüğünde 1994-1997 yılları arasında İl Vaizliği görevinde bulundu. Iğdır İli Aralık, Nevşehir İli Hacıbektaş ve Aksaray İli Ortaköy İlçelerinde İlçe Müftülüğü görevlerinde bulundu. 2011- 2018 yılları arasında Antalya ili Kemer İlçe Müftüsü olarak görev yaptı.

01.08.2018 tarihinden itibaren Çaycuma İlçe Müftüsü olarak görev yapmaktadır.

Dini musiki kursuna katılıp musiki belgesi, Bilgisayar Sertifikası ve Rus dili kursuna katılıp “A” seviyesinde Kurs Bitirme Belgesi almıştır. Kemaluddin Ahmed “El-Beyazi’nin İşaratül-Meram min İbaratil İmam” isimli eserini Türkçeye mastır tezi olarak çeviri yapmıştır. Arapça İngilizce ve Rusça bilmektedir. Evli ve 4 çocuk babasıdır.