22.09.2022

2022 Yılı Geçici Öğretici Alım İlanı

ÖNEMLİ !!!

Ekte gönderilen başvuru şartlarında İl Müftülüğümüzce bazı değişiklikler yapılmıştır.

Buna göre;

- 2020 Yılı KPSS-DHBT 'den 60 (Altmış) puan ve üzeri almış olmak.

- 4-6 Yaş Grubu Sertifikası olanların belgelerinin 17/01/2017 tarihinden önce 296 saatlik, 17/01/2017 tarihinden sonra 380 saatlik olması gerekmektedir.

-4-6 Yaş Grubu Sertifikasının Aslı veya ilgili kurumca onaylanmış sureti başvuruya gelirken adayın yanında hazır olacaktır.

Kur’an Kurslarımızda Eğitim-Öğretim faaliyetlerinin kadrolu veya sözleşmeli personel ile yürütülmesinin esas olduğu ancak Eğitim ve Öğretimin kadrolu vaya sözleşmeli personel ile yürütülememesi durumunda hizmetlerin aksamaması amacıyla ilgi (a) yönetmeliğin 10. maddesinde yer alan hükümler çerçevesinde ek ders ücreti karşılığında geçici öğreticilerin görevlendirilebilecektir.

Bu itibarla il ve ilçe müftülüklerimize bağlı hafızlık, ihtiyaç odaklı ve 4-6 yaş Kur’an Kurslarında ihtiyaç halinde 2022-2023 eğitim öğretim döneminde görevlendirilmek üzere “Geçici Kur’an Kursu Öğreticisi” sınavı yapılacaktır.

Alım şartları ve sınavla ilgili detaylar için ekte sunulan evrakları inceleyiniz. Müftülüğümüze Başvuru için gelen adaylar, Başvuru için gerekli evrakları tamamlayıp müftülüğe hazır halde getireceklerdir. Evraklarını eksik getiren adayların başvuruları kabul edilmeyecektir.

Son Başvuru Tarihi : 10 Ekim 2022

Sınav Tarihi : 11 Ekim 2022