13.03.2017

Türkiye Diyanet Vakfı 42 yaşında

İlçe Müftümüz Sayın Mahmut Arcaklıoğlu Türkiye Diyanet Vakfının 42. kuruluş yıl dönümü münasebetiyle bir mesaj yayınladı.

"Kuruluşunun 42. yılında ( 13 Mart 1975 ) Türkiye Diyanet Vakfımızın Kuruluşuna vesile olan büyüklerimizden başlayarak , bu iyilik hareketinin gelişmesine ve hayr bilincinin artarak yedi kıtada yüzlerin gülmesine katkı sağlayan tüm vefakar Vakıf çalışanlarımıza , Genel Merkez ve Şubelerimizde bu kutlu hizmete destek olan ve bu işe gönül veren tüm kardeşlerimize , verdikleri maddi ve manevi destekleri ile bir çok iyiligin vücud bulmasına vesile olan kıymetli hayırsever kardeşlerimize şükranlarımızı sunar ; ebedi aleme göçenlere Rahmet , hayatta olanlara sağlık ve afiyetler diliyorum."

Çaycuma İlçe Müftüsü

Mahmut Arcaklıoğlu