16.11.2018

Çaycuma Müftülüğünden Üniversite öğrencilerine aşure ikramı

ÇAYCUMA MÜFTÜLÜĞÜ’NCE ÜNİVERSİTE ÖĞRENCİLERİNE AŞURE İKRAMI YAPILDI.

Çaycuma’da BEÜ Çaycuma Meslek Yüksek Okulu öğrencilerine Çaycuma Müftülüğü ’nün öncülüğünde TDV Çaycuma Şubesince 1.500 kişilik aşure ikram edildi.
Yüksekokulun kampüsünde gerçekleşen etkinliğe öğrenciler yoğun ilgi gösterdi. Programda, İlçe Müftüsü Ayhan ERMİŞ ve Meslek Yüksek Okulu Müdürü Hikmet YAZICI öğrencilere aşure dağıttı.
Akademik ve idari personelin de katıldığı aşure etkinliğinde konuşan İlçe Müftüsü Ayhan Ermiş “Mevlid-i Nebi Haftası vesilesiyle öğrencilerimizle bir araya geldik. Gelenek ve göreneklerimizin gereği olarak yaşadığımız bugünü, gelecek nesillerimize aktarma gayesindeyiz. Bu vesileyle Mevlid-i Nebi Haftasının hayırlara vesile olmasını diliyorum.” dedi.
Etkinlikte İlçe Vaizelerimiz tarafından Başkanlığımızın düzenlediği Umre ödüllü “Mevlidi Nebi Gençlik Bilgi Yarışması” ile Diyanet İşleri Başkanlığı ve Türkiye Diyanet Vakfı yayınlarının tanıtımı da yapıldı.

Görüntünün olası içeriği: 2 kişi, ayakta duran insanlar ve iç mekan

Görüntünün olası içeriği: 7 kişi, ayakta duran insanlar