05.12.2018

4 Aralık Madenciler Günü dolayısıyla Çaycuma Müftülüğü'nce Mevlid okutuldu

04 Aralık “Madenciler Günü” dolayısıyla Çaycuma Müftülüğünce Merkez Yeni Camii’nde mevlit programı düzenlendi. Programa maden işçi ve emeklileri ile cami cemaati katıldı.

İlçe Müftüsü Ayhan ERMİŞ ; "Geçmişi oldukça uzun bir döneme dayanan madencilik faaliyetlerini büyük bir özveri ve fedakarlıkla yürüten madencilere duyulan minnet ve saygının her şeyin üzerinde olduğunu belirttiği konuşmasında tüm Maden Şehitlerine Allah'tan Rahmet diliyorum, hayatta olanlara sağlık, sıhhat ve afiyetler diliyorum." diyerek sözlerini tamamladı. Sohbet ve duanın ardından cami çıkışında cemaate ikramda bulunuldu.

Görüntünün olası içeriği: 13 kişi, oturan insanlar ve iç mekanGörüntünün olası içeriği: 6 kişi, oturan insanlar ve açık hava

Görüntünün olası içeriği: 2 kişi, yürüyen insanlar, ayakta duran insanlar, sakal ve açık havaGörüntünün olası içeriği: 2 kişi, ayakta duran insanlar