21.01.2019

Kur'an Kurslarımızda Yarıyıl tatili başladı

Çaycuma Müftülüğüne bağlı Kur'an Bülbülleri 4-6 Yaş Grubu 21 Kurs ile yetişkinlere yönelik 58 Kur'an Kursumuzda karne töreni 18/01/2018 Cuma günü gerçekleşti.

Yarıyıl tatili öncesi Kurslarımızı ziyaret eden İlçe Müftümüz Ayhan ERMİŞ; Saltukova Şehit Kerim Keçeci Kur'an Kursumuzun karne törenine de katılarak Kurs Yöneticisi Güldane ÇELEBİ hocahanımın şahsında tüm öğreticilerimize, kursiyerlerimize ve bu kutlu Kur'an hizmetlerine maddi-manevi emeği geçen herkese şükranlarını ifade etti.

Bu vesileyle Çaycuma Müftülüğü olarak 79 Kur'an Kursunda eğitim gören başarılı kursiyerlerimizi, özverili öğreticilerimizi tebrik eder, sevdikleriyle birlikte sevgili peygamberimize komşu olarak dareyn saadeti dileriz...

Görüntünün olası içeriği: 6 kişi, gülümseyen insanlar, oturan insanlarGörüntünün olası içeriği: 8 kişi, gülümseyen insanlar, oturan insanlar ve iç mekanGörüntünün olası içeriği: 6 kişi, ayakta duran insanlar, oturan insanlar ve iç mekanGörüntünün olası içeriği: 9 kişi, oturan insanlar, masa ve iç mekan