24.01.2019

Yatılı Kur'an Kursumuzda Hafızlık Sevinci

Çaycuma İlçe Müftülüğüne bağlı Şehit Ömer Halisdemir Yatılı Erkek Kuran Kursunda öğrenim gören iki erkek öğrenci, hafızlığını tamamladı.

İlçe Müftüsü Ayhan Ermiş yaptığı açıklamada “Şehit Ömer Halisdemir Yatılı Erkek Kuran Kursumuzda hafızlıklarını tamamlayan Ahmet Can ABACI ile Resul KAYA evlatlarımızı tebrik ediyorum. Hamele-i Kur'an olan kardeşlerimizin, bundan sonraki hayatlarında Kur'an'ın, İslam'ın Hadimi olmalarını Rabbim'den niyaz ediyorum. Onları yetiştiren anne babalarına, Kuran Kursu Yöneticisi Mehmet GEBEŞ ile öğreticiler Recep Hamarat, İrfan ŞEN, Hasan Hüseyin Çelebi ve Mehmet Zeki Yavuz’a teşekkür ediyorum” dedi.

Müftü Ermiş, bundan sonra da Şehit Ömer Halisdemir Yatılı Erkek Kur'an Kursu’nda daha fazla hafız yetiştirmenin gayreti içerisinde olacaklarını ifade etti.

Görüntünün olası içeriği: 2 kişi, ayakta duran insanlar, sakal ve iç mekan

Görüntünün olası içeriği: 4 kişi, gülümseyen insanlar, ayakta duran insanlarGörüntünün olası içeriği: 5 kişiGörüntünün olası içeriği: 3 kişi, ayakta duran insanlar ve iç mekan

Görüntünün olası içeriği: 2 kişi, iç mekan

Görüntünün olası içeriği: 3 kişi, gülümseyen insanlar, iç mekanGörüntünün olası içeriği: 4 kişi, masa ve iç mekan