11.12.2019

Zonguldak İlçe Müftüleri Toplantısı Çaycuma'da yapıldı

Aylık olarak yapılan Zonguldak İlçe Müftüleri toplantısı 09 Aralık 2019 Pazartesi günü saat 10:00’ da Çaycuma Müftülüğümüzün ev sahipliğinde gerçekleşti. Toplantıya Zonguldak İl Müftüsü Rüstem CAN, İl Müftü Yardımcısı Bayram DANACI, Çaycuma İlçe Müftüsü Ayhan ERMİŞ ile İlçe Müftüleri katıldı.

Toplantıda yapılacak olan hizmetler ve etkinlikler görüşüldü. Zonguldak İl Müftülüğü ve İlçe Müftülüklerinin karşılıklı görüş alış verişi ile toplantı sona erdi.

Görüntünün olası içeriği: 6 kişi, oturan insanlar, masa ve iç mekan

Çaycuma Müftülüğümüzün ev sahipliğinde gerçekleşen İlçe Müftüleri toplantısının ardından Zonguldak İl Müftüsü Rüstem CAN, İlçe Müftüleri ile beraber, Türkiye Diyanet Vakfı Çaycuma Şubesi tarafından Bülent Ecevit Üniversitesi Çaycuma Meslek Yüksekokulu’nda okuyan öğrencileri yönelik açılan TDV Çaycuma Şubesi Yükseköğrenim Kız Konukevinde kalan öğrencilere ziyaret gerçekleştirdi.

Çaycuma Müftüsü Ayhan ERMİŞ “Öğrencilerin mağduriyet yaşamaması için, öğrencilere destek olabilmek amacıyla Türkiye Diyanet Vakfı Çaycuma Şubesi olarak 18 kız öğrenciyi evlerimizde barındırmaktayız. İnşallah Kız Konukevinin TDV Kız Yurdu olarak açabilmesi için çalışmalarımız devem etmektedir ” dedi.

Görüntünün olası içeriği: 8 kişi, oturan insanlar ve iç mekan