13.06.2023

Hacı Adaylarımızı Kutsal Topraklara Dua ve Niyazlarla Uğurladık

Diyanet İşleri Başkanlığı 2023 Yılı Hac Organizasyonu kapsamında Çaycumadan Hacca giden Ankara 14. Kafile Hacı adaylarımızı 07.06.2023 Çarşamba günü seher vaktinde gözyaşlarımız, dua ve niyazlarımızla kutsal topraklara yolcu ettik.
Merkez Yeni Mahalle Ulu Cami bahçesinde düzenlenen uğurlama programına Hacı adaylarımız, yakınları ve çok sayıda vatandaş katıldı. Kur’an-ı Kerim tilaveti ile başlayan program ilahi, telbiye, tekbir ve salavatlarla devam etti. İlçe Müftümüz Rıdvan Karataş'ın hac ibadetinin önemi ve kazanımları hakkında konuşmaları ile birlikte yapmış olduğu dua ile taçlanan Program, Hacı adaylarımızla yapılan helalleşme ile sona erdi.
Ardından Hacı adaylarımız kutsal topraklara aşkla, şevkle, ümitle, umutla, sevgi ve muhabbetle uğurlandı.