18.01.2024

2024 Yılı İlk Personel Toplantısı Gerçekleştirildi

Din Görevlilerimize yönelik yılın ilk aylık mutat toplantısı, Şehit Ömer Halisdemir Yatılı Kur'an Kursu Konferans salonunda, İlçe Müftümüz Rıdvan KARATAŞ başkanlığında gerçekleştirildi.
Helvacılar Köyü Şabanoğlu Mh. Camii İ-Hatibi Bilal CEYRAN’ın okuduğu Kur'an-ı Kerimle başlayan toplantı Şef Hayrettin ÇAKIR’ın gündeme dair konuların personele duyurması ile devam etti. Toplantıda Hafızlık ve Kur’an-ı Kerimi Güzel Okuma yarışmaları duyurusu başta olmak üzere diğer idari konular değerlendirildi. Müftülüğümüze Şube Müdürü olarak atanan Erdal SARAÇ personelle tanıştı.
Aylık Mutat Toplantıda; İlçe Müftüsü Rıdvan Karataş, 2023 yılını değerlendirilerek hizmette verimliliğin arttırılması, 2024 yılında gerçekleştirilecek faaliyetler ile 3 aylar, cami hizmetleri ve gençlik hizmetleri başta olmak üzere mesleki konularda personeli bilgilendirdi.
Toplantı Vaiz Zafer KOÇ’un “Su Verimliliği” konulu sunumu ile sona erdi.