04.10.2024

MEVLİD-İ NEBİ, CAMİLER VE DİN GÖREVLİLERİ HAFTASINA YÖNELİK PROGRAM DÜZENLENDİ

Mevlid-i Nebi, Camiler ve Din Görevlileri Haftası münasebetiyle Devrek İlçe Müftülüğümüz tarafından Konferans programı düzenlendi.

03.10.2024 tarihinde Devrek Atatürk Kültür Merkezinde gerçekleştirilen konferans programına Ankara Üni. İlahiyat Fakültesi Öğretim Üyesi ve DİB Din İşleri Yüksek Kurulu Üyesi Prof. Dr. Enbiya YILDIRIM konuşmacı olarak katıldı. Kur’an-ı Kerim Tilaveti ve İlçe Müftüsü Murat MUTLU’nun selamlama konuşması ile başlayan programda Prof. Dr. Enbiya YILDIRIM, “Hz. Peygamber ve Şahsiyet İnşası” teması çerçevesinde Peygamberimizin hayatından örnekler ile konuşmasını gerçekleştirdi.

Program, Devrek Kaymakamı Muhammed EVLİCE’nin Prof. Dr. Enbiya YILDIRIM’a hediye takdimi ile sona erdi.