05.03.2018

2018 YILI CAMİLER VE DİN GÖREVLİLERİ HAFTASI YARIŞMALARI

2018 YILI CAMİLER VE DİN GÖREVLİLERİ HAFTASI MÜNASEBETİYLE;

A- İmam Hatip, Müezzin Kayyım ve Kur'an Kursu Öğreticileri arasında ek-1 Şartname çerçevesinde ETKİLİ HUTBE SUNUMU YARIŞMASI

B - Başkanlığımız Taşra teşkilatında görevli bütün personel arasında ek-2 şartname çerçevesinde HUTBE VE ŞİİR YAZMA YARIŞMALARI

C - İmam Hatip, Müezzin Kayyım ve Kur'an Kursu Öğreticileri arasında ek-3 şartname çerçevesinde BİLGİ YARIŞMASI

D - Başkanlığımız taşra teşkilatında görevli bütün personel arasında ek-4 şartname çerçevesinde PROJE YARIŞMASI düzenlenecektir.

AYRICA HAFIZLIK, KUR'AN-I KERİMİ GÜZEL OKUMA VE EZANI GÜZEL OKUMA YARIŞMALARI VE YUKARIDA BELİRTİLEN YARIŞMALARLA İLGİLİ DUYURULAR EKTE SUNULMUŞTUR.

Not: Hutbe yarışmaları ile ilgilenen personelimize örnek hutbeler Müftülüğümüzden verilecektir.