26.11.2021

İmam Hatip Lisesi Öğrencilerine Yönelik Mesleğe Hazırlık Seminerleri Düzenlendi

Devrek İlçe Müftülüğü tarafından 25.11.2021 tarihinde İmam Hatip Lisesi öğrencilerine yönelik mesleğe hazırlık seminerleri düzenlendi.

Din Öğretimi Genel Müdürlüğünün hazırladığı Anadolu İmam Hatip Liseleri Mesleki Uygulama Yönergesi kapsamında Devrek Anadolu İmam Hatip Lisesinde düzenlenen seminere Müftülük Din Hizmetleri Uzmanı Ramazan Eren konuşmacı olarak katıldı.

Öğrencilerin yoğun ilgisi ve aktif katılımıyla gerçekleştirilen seminer programı verimli geçti.

Din Hizmetleri Uzmanı Ramazan Eren; Diyanet İşleri Başkanlığının İslam dininin inanç, ibadet ve ahlâk esaslarıyla ilgili işleri yürütmek, sahih dini bilgi ile toplumu aydınlatma ve ibadet yerlerini yürütme misyonuna ve görevlerine değindi. Bu bağlamda; merkez, taşra ve yurt dışı teşkilatı olmak üzere her kademede çalışan personelin görev ve sorumlulukları hakkında bilgi verdi.

Aynı zamanda mesleki bilgi ve tecrübelerini de paylaşan Ramazan Eren, katılımlarından, ilgilerinden ve gayretlerinden dolayı öğrencilere teşekkür etti.