01.12.2021

Kitap Oku-Yorum Projesi Kapsamında “Mihraba Adanmış Gönüller” Adlı Eserin Müzakeresi Yapıldı

Diyanet İşleri Başkanlığının Din Görevlilerine yönelik, din hizmetlerinin verimliliğinin arttırılması için başlatılan Kitap Oku-Yorum Projesi her ay farklı bir camide ve farklı personel gruplarıyla devam ediyor.

İlçe Müftümüz Hasan İzmirli 16.11.2021 tarihinde “Mihraba Adanmış Gönülleradlı kitabı değerlendirmek ve müzakere etmek için Şube Müdürü Erkan Adalan ile birlikte Oğuzhan Köyü Recep Sofu Camii’nde 3. ve 4. grup görevlilerimiz ile buluştu. Diyanet İşleri Başkanlığının yayını olan eser müzakere edildi.

Müzakerede her görevlimiz söz alarak eser ile ilgili düşüncelerini ifade etti.

Eseri değerlendirirken kitap okumanın önemine vurgu yapan Müftü İzmirli; Düşünceleri, örnek şahsiyetleri ve açtıkları güzel çığırlar ile adlarından her dönemde söz ettiren güzide şahsiyetlerin, tüm imkânsızlık ve engellemelere rağmen yılmadan İslam’a hizmetlerini konu alan ve müslümanın zihin dünyasına ışık tutmayı amaçlayan bu eseri her görevlimizin okuması gerektiğini ifade etti. Kitap kritiğine katılan tüm görevlilere yoğun ilgilerinden ve gayretli çalışmalarından dolayı teşekkür etti ve görevlerinde başarılar diledi.