05.10.2023

Devrek Hamidiye Anadolu Lisesi Kapalı Spor Salonunda Konferans Düzenlendi

2023 Yılı Mevlid-i Nebi ile Camiler ve Din Görevlileri Haftası münasebetiyle 04.10.2023 tarihinde Devrek Hamidiye Anadolu Lisesi Kapalı Spor Salonunda konferans düzenlendi.

Diyanet İşleri Başkanlığı Başkanlık Vaizi Kazim Türkmen’in katılımlarıyla gerçekleşen konferansa; Devrek Belediye Başkanı Vekili Şeref Aydınlı, Çaydeğirmeni Belediye Başkanı Satılmış Gebeş, İlçe Jandarma Komutanı Yüzbaşı Emrah Dinar, Ak Parti İlçe Başkanı İsmail Cinbir, Kaymakamlık Yazı İşleri Müdürü Cengiz Karapınar, Devrek İlçe Müftüsü Murat Mutlu, Çaycuma İlçe Müftüsü Rıdvan Karataş, İlçe Milli Eğitim Müdürü Ercan Kahya, Gençlik ve Spor İlçe Müdürü Cihan Durdubaş, İlçe Nüfus Müdürü Ergin Eren, okul müdürleri, Din görevlileri ve çok sayıda vatandaş iştirak etti.

Kur’an-ı Kerim tilavetiyle başlayan program; Devrek İlçe Müftüsü Murat Mutlu'nun açılış konuşması ve akabinde Başkanlık Vaizi Kazim Türkmen’in “Peygamberimiz, İman ve İstikamet” konulu verdiği konferansı ile devam etti. Konferansın ardından Devrek İlçe Müftülüğü ilahi korosu tarafından ilahiler söylendi

Program, Başkanlık Vaizi Türkmen’e hediye takdimi ve akabinde çekilen toplu hatıra fotoğrafıyla sona erdi.