16.03.2019

Şehit Bahattin Bakır Dualarla Anıldı

Devrek Müftülüğü öncülüğünde Sosyal Hizmetler Müdürlüğü ile işbirliğinde Şehit Bahattin Bakır ailesi tarafından Pınarönü Köyü Kuzluoğlu Mh. Camiinde 16.03.2019 tarihinde akşam namazından sonra Kur’an-ı Kerim ve Mevlidi şerif programı düzenlendi.

Programda çevre ve merkez cami görevlileri tarafından Kur’an-ı Kerim tilavet edildi. Aşr-i şerifler okundu, kısa süreler okunarak hep birlikte tekbir getirildi.

Başta Zonguldak Valisi Erdoğan Bektaş, Devrek Kaymakam Vekili Çaycuma Kaymakamı Serkan Keçeli ile birçok davetlinin katıldığı programda İlçe Müftüsü Hasan İzmirli günün anlamıyla ilgili kısa bir konuşma yaptı. Akabinde Şehit Bahattin Bakır ve tüm şehitlerin ruhlarına göndermek üzere okunan hatimlerin duasını yaptı. Davetlilere verilen ikram ile program sona erdi.