19.03.2019

Devrek Müftülüğü Mart Ayı Toplantısı Yapıldı “Gençlik Ve İletişim” Adlı Kitap Değerlendirildi

Müftülük personeli ile her ay yapılan mutat toplantılar kapsamında Mart ayı toplantısı 19 Mart 2018 tarihinde saat 09.30’da Merkez Ulu Camii'nde İlçe Müftüsü Hasan İzmirli' nin riyasetinde gerçekleştirildi.

Müfettişler Köyü Arslanoğlu Mahalle Camii İmam Hatibi Nizam Biberoğlu' nun Kur’ an-ı Kerim tilaveti ve Tabaklar Köyü Civakoğlu Mahalle Camii İmam Hatibi Cafer Bayram'ın yaptığı hatim duası ile başlayan toplantıya, gündemde yer alan konuların müzakeresi ile devam edildi.

Gündem maddelerinin görüşülmesinin ardından, Devrek Müftülüğü tarafından tüm personeli kapsayacak şekilde başlatılan ''Medeniyetimizi İhya, İrfanımız İnşa İçin okuyoruz'' projesi kapsamında Şubat ayında okunan DİB Yayınları arasından seçilen ve komisyon tarafından hazırlanan ''Gençlik ve İletişim'' isimli eserin değerlendirmesi yapıldı.

Bu bağlamda, ''31. grup görevlilerini temsilen  -  Sipahiler Köyü Ormanlar Mahalle Camii İmam Hatibi İlyas Temel,32. grup görevlilerini temsilen - Çaydeğirmeni Beldesi Şehit Astsubay Ömer Halisdemir Camii İmam Hatibi Hasan Çağlar, 33. grup görevlilerini temsilen de Sarnaz Köyü Camii İmam Hatibi Şaban İpek'' söz konusu eserin sunumunu yaptılar. Kitabı okuyan diğer görevlilerin de dikkat çekici buldukları noktaları katılımcılarla paylaşmasının ardından toplantı sona erdi.