30.07.2019

Öğrencilere Seminer Verildi

Devrek Müftülüğü 30 Temmuz 2019 tarihinde Yaz Kur’an Kurslarına devam öğrencilere Merkez Ulu Camiinde seminer verdi.

Seminere Devrek Müftüsü Hasan İzmirli, Zonguldak Vaizi Elif Dağdeviren, Çaycuma Vaizi Derya Göveç, din görevlileri, Kur’an Kursu Öğreticileri ve öğrenciler katıldı.

Açılış konuşmasında Müftü İzmirli “bugün çok önemli konularda siz değerli öğrencilere sunum yapılacak. “Mahremiyet Bilinci, Çevre Ahlakı, Bağımlılıkla Mücadele” konularında slayt eşliğinde verilecek bilgileri dikkatli bir şekilde dinlemenizi, izlemenizi ve konular hakkında sorular sormanızı özellikle istiyorum. Dedi.

Daha sonra her iki vaiz sunumlarını gerçekleştirdiler. Öğrencilerin verilen bilgilerden memnun kaldıkları gözlendi.