05.05.2020

Devrek Müftülüğünden Ramazan Ayı Boyunca Radyo Programı

Rabbimizin rızasına uygun bir ömrü bize öğreten rahmet ve mağfiret iklimi olan Ramazan ayı, Koronavirüs ile mücadele kapsamında camilerin cemaat ile ibadete geçici olarak ara verilmesi nedeniyle hüzünlü başladı.

Bu hüznü bir nebze olsun azaltabilmek, vatandaşlara vaaz-irşat, manevi danışmanlık ve rehberlik hizmetleri sunmak için Devrek Müftülüğü, İlçe Müftüsü Hasan İzmirli’nin riyasetinde Ramazan ayı boyunca “Ramazan Ayı Radyo Programı” hazırladı.

Program, Ramazan ayı boyunca her gün saat 16.00’da, Devrek FM (93.0)’de başlamakta olup, programın tekrarı gece saat 01.00’de yayınlanmaktadır.

Programa konuşmacı olarak: İlçe Müftüsü Hasan İzmirli, Vaiz Emin Sayılı, Şube Müdürü Erkan Adalan, Murakıp Osman Güli, İmam-Hatip (Devrek Gençlik Merkezi Müdür V.) Taner Kaçar, Kur’an Kursu Öğreticisi Serkan Öztürk, Kur’an Kursu Öğreticisi Nurten Sakallı ve İmam-Hatip B. İsmail Ertaş katılmaktadır.

Programda; İmam-Hatipler Yakup Baltacı, Selahattin Eserli, Süleyman Başyiğit, Hayrettin Taşçı, Cihad Sayın ve Müezzin-Kayyım Abdurrahim İnam tarafından Kur’an-ı Kerim Tilavet edilmektedir.

Programın sunuculuğunu ise Müezzin-Kayyım Erdoğan Ören ile Kur’an Kursu Öğreticisi M. Reyhan Kul yapmaktadır.