11.10.2023

CAMİ ENGELLİ BULUŞMASI 2

Kdz. Ereğli Müftülüğü tarafından Mevlidi Nebi Haftası ile Camiler ve Din Görevlileri haftası münasebetiyle düzenlenen programların bir uzantısı olarak Hatip Camiinde Cami-Engelli Buluşması programı icra edildi. Cemaatle kılınan öğle namazının ardından İmam Hatip Mehmet SEVİM'in okuduğu Kur'an-ı Kerim tilaveti ile başlayan program, Kdz. Ereğli Müftüsü Sabri KÜTÜKÇÜ'nün mana yüklü sohbetleri ile devam etti.
Programa katılımları sebebiyle engelli kardeşlerimize ve cemaate teşekkür eden İlçe Müftümüz, Kdz. Ereğli Fiziksel Engelliler Derneği Başkanı İsmail Şentürk'e katılımları için ayrıca teşekkür ettiler.
İlçe Müftümüz tarafından yapılan dua ile sona eren programın ardından cami çıkışı cemaate ikramda bulunuldu.