26.02.2019

“SABAH NAMAZI BULUŞMASI 23 ŞUBAT 2019 CUMARTESİ İMAM HATİP LİSESİ H. FEVZİ H.SEVİM ÖZDEMİR CAMİİNDE GERÇEKLEŞTİRİLDİ.”

İlçemizde düzenlenen “Sabah Namazı Buluşmaları”nın bu haftaki programı 23/02/2019 Cumartesi İmam Hatip Lisesi H. Fevzi H.Sevim Özdemir Camiinde gerçekleşti. Programa İlçe Müftümüz Recai Albayrak, müftülüğümüz şefi Hasan Üstündağ, cami cemaati ile birlikte mezkur mahaldeki din görevlilerimiz ve çok sayıda vatandaşımız katıldı. Kuran’ı Kerim tilavetinin yanı sıra sabah namazı tesbihatı da yapıldı. Eda edilen sabah namazının ardından, yapılan tesbihat ve okunan Kur’an Kerimin akabinde yapılan duadan sonra İmam Hatip Lisesi yemekhanesinde cemaate yapılan ikramla program sona erdi.”