19.03.2019

ÇANAKKALE ŞEHİTLERİMİZ İÇİN YEŞİLTEPE CAMİNDE SABAH NAMAZINA MÜTEAKİP ANMA PROGRAMI İCRA EDİLDİ.

Diyanet İşleri Bakanlığı'nca 18 Mart Çanakkale Zaferi ve Şehitler Günü dolayısıyla yurt genelinde düzenlenen program kapsamında ilçemiz Yeşiltepe Camiinde eda edilen sabah namazında şehitler için dualar okundu, vatandaşlara, savaşta askerlere verilen buğday çorbası ve ekmek ikram edildi. 18 Mart Çanakkale Zaferi ve Şehitler Günü dolayısıyla birçok şehirde sabah namazında dualar okundu, cemaate, savaşta askerlere verilen buğday çorbası ve ekmek ikram edildi.

İlçemiz Yeşiltepe Camisi'nde 18/03/2019 Pazartesi günü düzenlenen programda eller şehitlerimiz ve gazilerimiz için açıldı. Sabah namazının ardından Çanakkale kahramanları ve tüm şehitlerimiz için dualar edildi ve Kur’an-ı Kerim okundu. İlçemiz Yeşiltepe Caminde gerçekleştirilen programa çok sayıda vatandaşımız ile birlikte İlçe Kaymakamımız sayın İsmail ÇORUMLUOĞLU da katıldı.

Yeşiltepe Caminde gerçekleştirilen programda İlçe Müftümüz Recai ALBAYRAK yaptığı duada; Türkiye'nin birçok yerinden vatan savunması için gelen kahramanların büyük bir iman ve kardeşlik örneği sergilediğini belirterek, Çanakkale'de vatanı, milleti için şehadet şerbetini içen şehitlerimize rahmet diledi. Programın ardından, Çanakkale ruhunu yaşatmak için vatandaşlara buğday çorbası ve ekmek ikram edildi.