19.03.2019

İSKELE CAMİİNDE ÇANAKKALE ŞEHİTLERİMİZE, TÜM ŞEHİT VE GAZİLERİMİZE İTHAFEN ANMA PROGRAMI GERÇEKLEŞTİRİLDİ.

İlçemiz Müftülüğü tarafından “18 Mart Çanakkale Şehitlerini Anma” etkinlikleri çerçevesinde Çanakkale ve tüm şehitlerimiz için ilçemiz İskele Camiinde Mevlid-i Şerif programı düzenlendi. 18/03/2019 Pazartesi akşam namazına müteakip ilçemiz İskele Camiinde müftülüğümüz tarafından organize edilen programda görevlilerimizce Çanakkale’de şehitler için Kur’an-ı Kerim ve mevlid-i şerif okundu,dualar edildi. Gerçekleştirilen programa çok sayıda vatandaşımız katıldığı gözlendi. Söz konusu programa İlçe Kaymakamımız Sayın İsmail ÇORUMLUOĞLU’da katıldı. İlçe Müftümüz Recai ALBAYRAK; "18 Mart Çanakkale Şehitlerimizi anma programı kapsamında bizde müftülük personeli olarak bu tür bir program tertipledik. İlçemizin seçkin görevlileri tarafından Çanakkale’de ve ülkemizin emniyet ve asayişin sağlarken çeşitli birimlerde görevleri başında can vermiş tüm şehitlerimiz için Kur’an-ı Kerim Tilaveti ve dualar okundu” dedi.

18/03/2019 PAZARTESİ İSKELE CAMİİNDE GERÇEKLEŞTİRİLEN PROGRAM BİLGİLERİ

PROGRAM BİLGİLERİ