19.03.2019

18 MART ÇANAKKALE ŞEHİTLERİ’Nİ ANMA GÜNÜ KABRİSTAN ZİYARETİ GERÇEKLEŞTİRİLDİ.

“18 Mart Çanakkale Şehitleri’ni Anma Günü” programı kapsamında ilçe protokolü değişik tarihlerde şehit ailelerini ve Şehitlerimizin kabristanlarını da ziyaret ederek, şehitlerin ruhlarına Kur’an okuttu. 18/03/2019 Pazartesi günü gerçekleştirilen kabristan ziyaretinde, İlçemiz Bilal-i Habeşi Kur’an Kursu Öğreticisi Ersin Uçar ve Alimolla Cami Vekil İmam Hatibi Ertuğrul Sarımsak’ın okudukları Kur’an-ı Kerimin akabinde İlçe Müftümüz Recai Albayrak dua yaptı.

Kabristan ziyaretine, İlçe Kaymakamımız İsmail Çorumluoğlu, Karadeniz Bölge ve Garnizon Komutanı Kıd. Albay Aykut Manioğlu, Kdz.Ereğli Belediye Başkanı Hüseyin Uysal, Kdz.Ereğli İlçe Emniyet Müdürü Fahri Küçük, Kdz.Ereğli İlçe Jandarma Bölük Komutan Vekili Yüzbaşı Ünsal Demir, Kdz.Ereğli İlçe Müftümüz Recai Albayrak, Türkiye Harp Malulleri Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Ereğli Şube Başkanı Mehmet Ali Demirdüyen’de hazır bulundu.