25.03.2019

2019 MART AYI TOPLANTISI SAFA CAMİ KONFERANS SALONUNDA YAPILDI

20/03/2019 Çarşamba günü İlçe Müftümüz Recai ALBAYRAK başkanlığında Safa Cami Konferans Salonunda görevlilerimizle Mart Ayı toplantısı yapıldı. Müftülüğümüz Şefi Hasan ÜSTÜNDAĞ, Müftülüğümüz Murakıbı Enes KABARAN ile birlikte İmam Hatiplerimizin ve Müezzin Kayyımlarımızın hazır bulunduğu toplantıda gündem konuları personele tebliğ edildi. İlçe Müftümüz Recai ALBAYRAK, Cumartesi-Pazar günleri camilerimizde gençlere yönelik olarak yapılacak olan kurslarda görevlilerimizin hassasiyet göstermelerini ve gençlere yönelik kurslarla ilgili konunun çok önemli olduğunu dile getirdi. Konu ile ilgili,  İlçemiz Yeşiltepe Camii İmam Hatibi İsmail TEKE’nin yer aldığı Diyanet İşleri Başkanlığımızın Diyanet Televizyonunda yayınlanan “Gönül Doktoru” adlı program personel tarafından izlendi.

Kur'an Kursu Öğreticilerimize yönelik aylık toplantı da 20/03/2019 Çarşamba günü Saat 15.00’da Müftülük toplantı Salonunda yapıldı.

Diyanet İşleri Başkanlığımızın Diyanet Televizyonunda yayınlanan “Gönül Doktoru” adlı programın 25.bölümü aşağıdaki linkten izlenebilmektedir