08.07.2020

Cami Görevlileri Çalıstayı Proje formu.

"CAMİ GÖREVLİLERİ ÇALISTAYI PROJE FORMU"

Cami hizmetlerinin verimliliğini artırmak, örnek projeleri tespit ederek yaygınlaşmasını sağlamak amacıyla, başarılı, aktif ve bulundukları bölgelerde hizmetleriyle temayüz etmiş cami görevlileriyle Başkanlığımızca çalıştaylar yapılmaktadır. Söz konusu çalıştaylarda ortaya konulan başarılı proje ve uygulama örneklerinin cami odaklı din hizmetlerine katkı sağladığı düşünülmektedir.

Bu itibarla 2020 yılı Camiler ve Din Görevlileri Haftasında yapılması planlanan X. Cami Görevlileri Çalıştayına zemin hazırlamak üzere; projesi olan personelin, Zonguldak İl Müftülüğünün Başkanlığımızın yazısını ilgi tutarak göndermiş olduğu ekteki formu uygun şekilde doldurup 14.07.2020 Salı mesai bitimine kadar müftülüğümüze teslim etmesi gerekmektedir.