20.10.2021

KDZ. EREĞLİ ANADOLU İMAM HATİP LİSESİ TOPLANTI SALONUNDA EKİM AYI TOPLANTISI GERÇEKLEŞTİRİLDİ.

18.10.2021 Pazartesi saat 10:00’da Köy Camilerimizde görev yapan personelimizle ve 20.10.2021 Çarşamba saat 10:00da Merkez ve Belde Camilerimizde görev yapan personelimizle İlçe Müftümüz Sn. Sabri KÜTÜKÇÜ başkanlığında İlçemiz Kdz. Ereğli Anadolu İmam Hatip Lisesi Toplantı Salonunda Ekim Ayı toplantısı gerçekleştirildi. 18.10.2021 Pazartesi saat 10:00’da Köy Camilerimizde görev yapan personelimizle gerçekleştirilen toplantıda, Müftülüğümüz Şefi Hasan ÜSTÜNDAĞ ve 20.10.2021 Çarşamba saat 10:00da Merkez ve Belde Camilerimizde görev yapan personelimizle gerçekleştirilen toplantıda, Müftülüğümüz Şube Müdürü Ramazan DEMİREL, Müftülüğümüz Şefi Hasan ÜSTÜNDAĞ, İmam Hatiplerimizin ve Müezzin Kayyımlarımız hazır bulundu. Kdz. Ereğli İmam Hatip Lisesi Mezunları Derneğinin gerçekleştirmiş olduğu faaliyetlerin yer aldığı slayt sunumu personelimizce teveccüh buldu. Toplantı kur’an-ı kerimi okunmasıyla başladı. Okunan kur’an-ı kerimin ardından 2021 yılı Mevlid-i Nebi Haftası Sinevizyon izlendi. İlçe Müftümüz Sabri KÜTÜKÇÜ, haftanın ana teması olan "Peygamberimiz ve Vefa Toplumu" hakkında yaşayarak tecrübe ettiği hatıralarını personelle paylaştı ve personelimizin 2021 yılı Mevlid-i Nebi Haftasını tebrik ettikten sonra gündem konularını personele tebliğ etti. Tebliğ edilen gündem konularının akabinde İmam Hatip Lisesi yemekhanesinde toplantıya katılan personelimize yemek ikramında bulunuldu. Gerçekleştirilen ikram sonrası program sona erdi.