19.06.2023

2023 YILI "YAZ KUR’AN KURSLARI EĞİTİM SEMİNERLERİ" DÜZENLEDİ

Yaz Kur’an kurslarının daha etkin ve verimli olması amacıyla yaz Kur’an kurslarında görev alacak personele yönelik 14 Haziran 2023 Çarşamba saat 10:00’da Kur’an Kursu Öğreticilerimizle, 15 Haziran 2023 Perşembe günü sabah 09:13:00 saatleri arasında İlçemiz Belde ve Köylerinde görev yapan görevlilerimizle aynı gün 13:30-17:30 saatleri arasında İlçemiz Merkezinde görev yapan personelimizle Fazlı Erdoğan İmam Hatip Lisesi/Ortaokulu çok amaçlı salonunda hizmet içi eğitim seminerleri gerçekleştirildi. 14-15 Haziran 2023 tarihlerinde Fazlı Erdoğan İmam Hatip Lisesi/Ortaokulu çok amaçlı salonunda gerçekleştirilen seminerlerde İlçe Müftümüz Sabri KÜTÜKÇÜ, Şube Müdürü Ramazan DEMİREL, Kur’an Kursu Öğreticileri ile İlçemiz Merkezinde Beldelerinde ve Köylerinde görev yapan İmam Hatip ve Müezzin Kayyımlarımız hazır bulundu. Yaz Kur'an Kursları Uygulama Esasları çerçevesinde Yaz Kur'an Kurslarına kayıtların hangi tarihlerde yapılacağı, eğitim öğretimde ne gibi program ve materyallerden istifade edilebileceği, Sınıf yönetimi, Din Eğitiminde Pedagojik İlkeler, Çocuk ve Gençlerle Etkili İletişim, İlk Yardım, Masal anlatımı ve drama gibi birçok konu başlığı altında İlçemiz Sanayi Çarşısı Camii İmam Hatibi Muhammed Furkan ŞAHİN tarafından sunumlar yapıldı. Gerçekleştirilen Eğitim Seminerleri Sonunda Yaz Kur’an Kurslarına ait Eğitim Kitapları personele dağıtıldı.