14.12.2018

MİNİK KALPLER YEMEN’DEKİ KARDEŞLERİNİ UNUTMADI.

Gökçebey İlçe Müftülüğü 4-6 Yaş Kur’an Kursu Öğrencileri, biriktirdikleri harçlıklarını Yemen’de açlık ve susuzlukla mücadele eden kardeşlerine bağışladılar.

İlçe Müftüsü Osman GÜNEŞ’i makamında ziyaret eden minik Öğrenciler; Biz Yemen’de Çöl ortamında açlık çeken kardeşlerimiz için çok üzülüyoruz. Onlarında bizim gibi tok olmasını istiyoruz. Bu nedenle 1 aylık harçlıklarımızı o kardeşlerimize göndermek için Müftü amcamızı ziyarete geldik dediler. Görüşmede duygu dolu anlar yaşandı. Müftü GÜNEŞ ziyaret dolayısıyla miniklere yaptığı konuşmada; geleceğimizin teminatı olan siz bedenleri küçük ama kalpleri büyük olan yavrularımızın yaptıkları bu davranışın çok ulvi ve örnek davranış olduğunu, bu nedenle sizleri tebrik ediyor, hepinizi alnınızdan öpüyorum. Dedi. Ziyaret minik öğrencilere yapılan ikram ve verilen hediyelerin ardından sona erdi.