19.12.2018

Aralık Ayı Personel Toplantısı Yapıldı.

Gökçebey İlçe Müftülüğü Personele yönelik aralık ayı personel toplantısı İl Müftümüz sayın Rüstem CAN' ın teşrifleriyle Gökçebey A.İ.H.L konferans salonunda yapıldı. Toplantıdan önce Gökçebey A.İ.H.L idaresi ve okul aile birliği personelimize kahvaltı ikramı yaptı.

Kur'an-ı Kerim tilaveti ile açılışı yapılan toplantıda İl Müftümüz Rüstem CAN' ın, günün anlam ve önemine binaen yaptığı konuşmanın ardından Zonguldak İl Merkezinde yapımına başlanan Hafızlık yatılı Kur'an Kursu hakkında bilgi verdi ve hem personelin hemde halkın maddi ve manevi desteklerinin önemli olduğu belirtildi.

Daha sonra İlçe Müftümüz Osman GÜNEŞ 'in, Başkanlığımızdan gelen yazıların, talimat ve bilgilendirmelerin tebliği, bazı idari ve mesleki konuların müzakeresi ile ilgili yaptığı konuşmanın ardından toplantı sona erdi.