06.01.2020

MİNİK BEDENLER YOKSUL ÇOCUKLARI UNUTMADI.

Gökçebey İlçe Müftülüğü 4-6 Yaş Kur’an Kursu Öğrencileri, biriktirdikleri harçlıklarını Dünyanın her tarafında açlık ve susuzlukla mücadele eden kardeşlerine bağışladılar.

Gökçebey İlçe Müftüsü Osman GÜNEŞ’i makamında ziyaret eden minik Öğrenciler; “Biz dünyanın her tarafında açlık ve susuzluk çeken kardeşlerimiz için çok üzülüyoruz. Onlarında bizim gibi tok olmasını istiyoruz. Bu nedenle evimizde öğretmenlerimizin teşvikiyle biriktirdiğimiz harçlıklarımızı o kardeşlerimize göndermek için Müftü Amca'mızı ziyarete geldik” dediler. Görüşmede oldukça duygu dolu anlar yaşandı. Müftü GÜNEŞ ziyaret dolayısıyla miniklere yaptığı konuşmada; “Geleceğimizin teminatı olan siz bedenleri küçük ama kalpleri büyük olan yavrularımızın yaptıkları bu davranışın çok ulvi ve örnek davranış olduğunu, dünyada açlık ve susuzluk çeken çocukları unutmadığınızdan dolayı sizleri tebrik ediyor, hepinizi alnınızdan öpüyorum. Bağışladığınız manevi pahası biçilmez bağışlarınızı Sudan’da meydana gelen sel ve afet sebebiyle zor durumda kalan kardeşlerimize göndereceğiz” dedi. Ziyaret minik öğrencilere yapılan ikram ve verilen hediyelerin ardından sona erdi.