14.02.2020

CAMİYE KOŞUYORUZ, NAMAZLA BULUŞUYORUZ PROJESİ ÖDÜLLERİ VERİLDİ.

Çocukların ve gençlerin camiye alışması, cemaat şuuru ve ibadet alışkanlığı kazanması amacıyla Gökçebey İlçe Müftülüğü tarafından düzenlenen “CamiyeKoşuyoruz, Namazla Buluşuyoruz” projesi ödül töreni yapıldı. Proje kapsamında Sömest tatili boyunca vakit namazlarına devam eden öğrencilerden ilçemizde dereceye giren öğrencilere ödülleri verildi. Kaymakamlık makamında düzenlenen ödül törenine İlçe Kaymakamımız Oğuzhan Erdi ATAK, İlçe Müftümüz Osman GÜNEŞ, Din Görevlileri, veliler ve öğrenciler katıldı. İlçe Kaymakamımız Sayın ATAK’ın bizzat desteklediği projede İlkokul, Ortaokul ve Lise kategorisinde 1. Olan öğrencilere Bisiklet, 2. ve 3. olan öğrencilere altın hediye edildi. Öğrencilerin hediyeleri İlçe Kaymakamı Sayın Oğuzhan Erdi ATAK tarafından verildi.