22.10.2021

KAYMAKAM KOŞANSU VE İLÇE MÜFTÜMÜZ GÜNEŞ MEVLİDİ NEBİ HAFTASI NEDENİYLE ESNAF ZİYARETİ YAPTILAR.

Gökçebey Kaymakamımız Sayın Ömer Övünç KOŞANSU, Sayın İlçe Müftümüz Osman GÜNEŞ ve Sayın İlçe Emniyet Amirimiz Hüseyin DOĞAN beraberindeki heyetle Mevlidi Nebi Haftası nedeniyle İlçe Müftülüğümüzün düzenlediği esnaf ziyareti etkinliğine katıldılar. Kaymakam KOŞANSU ve beraberindeki heyet, esnaflarımızın Mevlidi Nebi Haftalarını kutladılar ve esnaflarımıza İlçe Müftülüğümüz tarafından hazırlanan Gül ve kitap takdimi yaparak hayırlı işler dilediler.

Sayın Kaymakamımıza ve Emniyet Amirimize Efendimiz Sav i andığımız ve anlamaya çalıştığımız bu anlamlı haftada etkinliğimize katıldıkları için İlçe Müftülüğü olarak teşekkür ediyoruz.