13.03.2024

Lise Öğrencileri Arası Resim Yapma Yarışması Yapıldı.

“18 Mart Çanakkale Deniz Zaferi ve Şehitleri Anma Günü” etkinlikleri kapsamında; Diyanet İşleri Başkanlığının hazırladığı, Gökçebey İlçe Müftülüğü ile İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü işbirliği ile ortaklaşa düzenlenen lise öğrencileri arası “Çanakkale Ruhu” temalı resim yapma yarışması yapıldı.

Yarışmaya katılan öğrencilerin yapmış olduğu resimler jüri tarafından değerlendirilerek dereye giren öğrenciler tespit edildi.  Komisyon Başkanı ve İlçe Müftüsü Mahmut Celebi, yarışmaya katılan öğrencilerimize teşekkür ederek eğitimlerinde ve hayatlarında başarılar diledi.

DERECEYE GİREN ÖĞRENCİLER

1. ARDACAN CİVELEK     - Anadolu İmam Hatip Lisesi                    (Birinci)
  2. NUR KUYUMCU            - Gökçebey Cumhuriyet Anadolu Lisesi    (İkinci)
  3. RABİA ELİUSTAOĞLU  - Gökçebey Cumhuriyet Anadolu Lisesi   (Üçüncü)

Dereceye giren öğrencilerimizin ödülleri 18 Mart Pazartesi İlçemizde yapılacak 18 Mart Çanakkale Deniz Zaferi ve Şehitleri Anma Günü programında takdim edilecek olup, öğrencilerimizin hediyelerini Türkiye Diyanet Vakfı Gökçebey Şubemiz üstlenmiştir.