18.03.2024

Şehitleri Anma Günü Etkinlikleri kapsamında program gerçekleştirildi

18 Mart Çanakkale Deniz Zaferi ve Şehitleri Anma Günü Etkinlikleri

18 Mart Çanakkale Deniz Zaferi ve Şehitleri Anma Günü Etkinlikleri kapsamında Gökçebey Anadolu İmam Hatip Lisesi Toplantı Salonunda program gerçekleştirildi.

Gökçebey Kaymakamı Adem Taşpınar, İlçe Protokolü ve öğrencilerin hazır bulunduğu programda günün anlamına binaen tiyatro gösterileri yapıldı ve şiirler okundu. Ayrıca Gökçebey İlçe Müftülüğü ile İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü işbirliği ile ortaklaşa düzenlenen lise öğrencileri arası “Çanakkale Ruhu” temalı resim yapma yarışması ile ortaokul öğrencileri arasında ezbere şiir okuma yarışmasında dereceye giren öğrencilerin hediyeleri takdim edildi. Türkiye Diyanet Vakfı Gökçebey Şubesince karşılanan hediyeler Kaymakam Adem Taşpınar, İlçe Müftüsü Mahmut Celebi ve Protokol Üyelerince öğrencilere verilerek tebrik edildi.

Program sonunda öğrencilerin hazırlamış olduğu minyatür ve resim sergisi gezildi.