03.04.2024

4-6 Yaş Grubu Kur’an Kursu Öğrencilerinden Filistin’e Destek

Gökçebey Müftülüğü 4-6 Yaş Grubu Kur’an Kursu öğrencileri, biriktirdikleri harçlıklarını ve kumbaralarındaki paralarını Filistin’de saldırılara maruz kalan akranlarına gönderilmek üzere Türkiye Diyanet Vakfı Gökçebey Şubesine bağışladı.

Öğrenciler “Özgür Filistin’in Yanındayız” kampanyası çerçevesinde kumbaralarında biriktirdikleri harçlıklarını, hocaları eşliğinde Gökçebey İlçe Müftülüğüne getirerek Filistinli çocuklara ulaştırılmak üzere Gökçebey Müftüsü ve TDV Şube Başkanı Mahmut Celebi’ye teslim etti.

Müftü Celebi; "Müftülüğümüze bağlı 4-6 yaş Kur’an kursunda eğitim gören minik öğrencilerimizin haçlıklarını Filistin’e gönderilmek üzere bize teslim etmeleri bizleri çok duygulandırdı. Göstermiş oldukları bu hassasiyetten dolayı güzel yavrularımızı, ailelerini ve öğreticilerini tebrik ediyorum" dedi.

Bu örnek davranışları sebebiyle minik öğrencilere teşekkür eden Celebi, bir an önce Filistin'li çocukların da özgürlüklerine kavuşmalarını, okullarına gidebilmelerini temenni ettiklerini ifade etti.

Minikleri makamında ağırlayan Müftü Celebi, çikolata ikramı ile de çocukları sevindirerek uğurladı.