15.04.2024

2024 Nisan Ayı Personel Toplantısı

İlçe Müftümüz Mahmut Celebi başkanlığında tüm görevlilerin katılımıyla 2024 Nisan ayı personel toplantısı 15.04.2024 tarihinde Merkez Kur’an Kursu Toplantı Salonunda yapıldı.

Ramazan ayı sonrası ilk toplantı olması vesilesiyle bu ayda gerçekleştirilen din hizmetleri ve yapılan faaliyetlerin değerlendirilmesi yapılarak Başkanlığımızca gönderilen yazılar ve talimatlar personele duyuruldu. Ayrıca Başkanlığımız “Kitap Oku-Yorum Projesi” kapsamında gönderilen kitapların tanıtımı yapılarak personele dağıtıldı. Her ay düzenli bir şekilde görevlilerimizce okunarak gruplar halinde müzakerelerin yapıldığı proje kapsamında bilgilendirmede bulunan İlçe Müftüsü Mahmut Celebi, kitap okumanın önemine ve bizler için değerine değindi.

Toplantı sonunda Müftülüğümüz Merkez Kerim Camii İmam Hatibi Yusuf Erhan Yaman, tayini çıkması vesilesi ile müftülük daire personeli ve meslektaşlarına veda ederek teşekkür etti. Müftü Celebi’de Gökçebey’de bulunduğu süre içerisinde vermiş olduğu hizmetlerinden dolayı teşekkür ederek yeni görev yerinde ve hayatında başarılar diledi. Gökçebey Müftülüğü olarak biz de İstanbul Beşiktaş Müftülüğü Ertuğrul Tekke Camiine tayini çıkan hocamıza yeni görev yerinde başarılar dileriz.