22.04.2024

Kur’an’a Geçiş Programı Düzenlendi

Merkez Kur’an Kursu 4-6 yaş sınıfından 9 öğrencimiz için Kur’an’a geçiş ve taç giyme programı düzenlendi.

Kaymakam Adem Taşpınar, İlçe Müftüsü Mahmut Celebi, İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü İlker Sarıkaya, Müftülük görevlileri ve öğrenci velilerinin katılımıyla gerçekleştirilen program Merkez Kur’an Kursu Toplantı Salonunda yapıldı.

İlçe Müftüsü Mahmut Celebi’nin açılış ve selamlama konuşmasının ardından Kaymakam Adem Taşpınar’da 4-6 yaş kurslarının önemine değinerek, emeği geçen müftülük görevlilerimize, öğreticilerimize, ailelerine ve bu hizmetlerin yürütülmesine katkı sunan hayırseverlere teşekkür etti.

Sunuculuğunu Eğitim ve Din Hizmetleri Sorumlusu Mehmet Kayalık’ın yaptığı programda sırasıyla öğrencilerimiz Namaz sürelerini ezbere okuyarak anlamlarını söyledi. Öğrencilerimizin okuduğu ilahiler, söyledikleri Peygamberimizin dilinden hadisler, taç takma töreni, hediye takdimi, dua, pasta kesimi ve pasta ikramı ile program sona erdi.

Gökçebey Müftülüğü olarak öğrencilerimizi ve ailelerini tebrik ediyor, okudukları ve öğrendikleri Kur’an’ın ve Kur’an ahlakının ömürlerine yansımasını ve bereket katmasını yüce Rabbimizden niyaz ediyoruz.