20.01.2023

Kur'an Kursu Öğrencilerinden Anlamlı Bagış

Kilimli İlçe Müftülüğü’ ne bağlı Merkez 4-6 Yaş Grubu Kur’an kursu öğrencileri kumbaralarında biriktirdikleri harçlıklarını Kilimli Müftülüğü ve Türkiye Diyanet Vakfı Kilimli Şubesi’nin düzenlemiş olduğu “1 Bot 1 Mont” kampanyasına bağışladı.

Merkez 4-6 Yaş Grubu Kur’an Kursu tarafından minik öğrencilere yönelik “İyilik ve Yardımlaşma Çalışmaları” dersleri düzenlendi.

Derslerde öğrencilerin yardım gerektiren durumların farkına varmaları, ihtiyacı olduklarında yardım istemeleri, aile bireylerine ve arkadaşlarına yardım etmeleri ve yardımlaşmanın Allah’ın sevdiği davranışlardan olduğunun öğretilmesi amaçlandı.

Yardımlaşmanın önemine dikkat çeken projeler çerçevesinde harçlıklarını biriktiren minikler, kumbaralarında biriktirdikleri paralarını “1 Bot 1 Mont” kampanyasına bağışladı.

Minikleri müftülük makamında ağırlayıp çeşitli ikramlarda bulunan İlçe Müftü Vekili İhsan CANEVİ, bu güzel duyarlılıktan dolayı sevimli miniklere, göz nuru çocuklarımızın hayırda öncü olmasında emeği geçen Kur'an kursu öğreticilerimize ve bu yavruları bize emanet eden ailelerine teşekkür ediyorum." dedi.