19.04.2023

İhtiyaç Sahipleri Unutulmadı

Kilimli İlçe Müftülüğü ve Türkiye Diyanet Vakfı Kilimli Şubesi iş birliğinde hazırlanan Ramazan Ayı Yardım Kolileri ve Başkanlığımız tarafından gönderilen yardım ve giyim kartları İlçede bulunan ihtiyaç sahibi ailelere ve İlçemizde misafir ettiğimiz depremzede kardeşlerimize ulaştırıldı.

Kilimli İlçe Müftümüz ve Türkiye Diyanet Vakfı Kilimli Şube Başkanı Hayrullah BALTA İlçemizdeki Din Gönüllüsü Personelimizle “Sizden kim bir kardeşinin ihtiyacını giderirse Allah’ta onun ihtiyacını giderir.” Hadis-i Şerifi ve Vahyin emirleri doğrultusunda kardeşlerimizin ihtiyacını gidermeye çalıştıklarını bu gaye ile gece gündüz onların hizmetinde olduklarını belirtti.

Müftü Hayrullah BALTA “Ramazan Ayı kapsamında Müftülüğümüz ve Türkiye Diyanet Vakfı Kilimli Şubemizin imkanları nispetinde personelimizin katkılarıyla ve yine personelimizin görev yaptığı yerlerde ki ihtiyaç sahibi ailelere ve depremzedelere gıda paketi hazırlandı ayrıca yardım ve giyim kartları ile emanetler yerlerine ulaştırıldı. Ramazan Ayı boyunca yardımlar, daire personeli, imam hatip, müezzin kayyım ve Kur’an Kursu Öğreticileri vasıtasıyla ihtiyaç sahiplerinin bizzat evlerine gidilerek teslim edildi. Bu iyilik hareketi kapsamında bizlerden desteğini eksik etmeyen başta Din Görevlilerimiz olmak üzere tüm Kilimli Halkına teşekkür ediyorum” dedi.