Zonguldak Müftülüğü

Başlangıç Tarihi :
Bitiş Tarihi :

GSB Yurtlarımıza bu yıl kayıt yaptıran öğrencilerimizle tanışma ve kaynaşma pikniği Manevi Danışmanlarımız Zeki Kayhan ve Sebahattin Altunkaya riyasetinde yapıldı. Program sonrası vizyonda olan "Mehmet Akif Ersoy" filmi izlendi.
Detay

"Camiler ve Din Görevlileri Haftası" dolayısıyla Zonguldak ve Abdullah Sabri Efendi KYK Yurt Müdürleri ve eğitim sorumluları İl Müftüsü Aşır Durgun'u ziyaret ederek haftayı tebrik etti. Çalışmalar hakkında istişare ederek başarılar diledi.
Detay

Vefatının 700. yıl dönümü münasebetiyle İl Milli Eğitim Müdürlüğü ile Müftülüğümüzün ortaklığında "YUNUS EMRE ANMA ETKİNLİĞİ" düzenlenecektir.
Detay

Okul Kur’an Kursu işbirliğine dayalı Örgün Eğitimde Birlikte Hafızlık Projesi kapsamında Zonguldak İl Müftülüğü ve Zonguldak İl Milli Eğitim Müdürlüğü iş birliği ile hafızlık belgesi alan 20 öğrenciye Hafızlık Belgesi verildi.