Başlangıç Tarihi :
Bitiş Tarihi :

Cami ve Kur'an kursu hizmetlerini yürüten personelin mesleki bilgi, beceri ve formasyonlarını geliştirmek amacıyla İl Müftülüğümüzce “Tashih-i Hurûf Kursu” düzenlenmektedir.
Detay

İlimiz Müftülüğüne bağlı 4-6 yaş Kur'an kurslarında görev yapan Kur'an Kursu Öğreticilerine İl Müftülüğü toplantı salonunda İl Sağlık Müdürlüğünde görevli İlk Yardım Eğitimcileri tarafından Temel İlk Yardım Eğitimi verildi.
Detay

Darulacezenin kuruluş yıl dönümü münasebetiyle İl Müftü Yardımcısı Tahir Erçin ve İl Vaizi Ali Koblay, Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürü Veli Köktürk ile birlikte Merkez Huzurevine ziyaret gerçekleştirdi.
Detay

GSB Gençlik Merkezi Liderleri ve Manevi Danışmanlarımızın organize ettiği "Kardeş Payı Projesi"yle yurtlarda kalan öğrencilerimizin tüketmediği paket gıdalar yine öğrencilerimizle birlikte ihtiyaç sahibi ailelere ulaştırıldı.
Detay

"Gençliğe Değer Projesi" kapsamında Zonguldak Bülent Ecevit Üniversitesinde öğretim gören öğrencilerle buluşma gerçekleştirildi.
Detay

"Gençliğe Değer Projesi" kapsamında Zonguldak İl Müftülüğümüzün okul ziyaretleri devam ediyor.
Detay

Müftülüğümüz bünyesinde hizmet sunan Aile ve Dini Rehberlik Bürosu ve Sosyal Hizmet Kurumlarında görevli personelin daha aktif ve kaliteli hizmet üretebilmesi amacıyla 2021 yılı değerlendirme, 2022 yılı istişare toplantısı gerçekleştirildi.