01.04.2021

2021 YILI CAMİLER VE DİN GÖREVLİLERİ HAFTASI YARIŞMALARI

2021 yılında kutlanacak olan Camiler ve Din Görevlileri Haftası münasebetiyle,
A. İmam hatip, müezzin kayyım ve Kur'an kursu öğreticileri arasında Ek-1 şartname çerçevesinde
Ezanı Güzel Okuma ve Etkili Hutbe Sunumu Yarışmaları,
B. Başkanlığımız taşra teşkilatında görevli bütün personel arasında Ek-2 şartname çerçevesinde
Hutbe Yazma, Şiir Yazma ve Proje Yarışmaları ,
C. İmam hatip, müezzin kayyım ve Kur'an kursu öğreticileri arasında Ek-3 şartname çerçevesinde
Bilgi Yarışması düzenlenmesi ilgi olurla uygun görülmüştür.

Söz konusu yarışmalar için başvuruların alınması; yarışma tarih, yer ve saat bilgilerinin girilmesi; notların  kaydedilmesi, onaylama ve bir üst aşamaya sevk işlemleri DİBBYS (https://dibbys.diyanet.gov.tr) üzerindeki Din Hizmetleri Yönetim Sistemi'nin (DHYS) "Cami Hizmetleri" bölümünde yer alan "Yarışma" programından gerçekleştirilecektir. Yarışmalara başvurular mezkur sistem üzerinden alınacak olup dilekçe ile başvuru kabul edilmeyecektir. Bu itibarla ekte gönderilen yarışma şartnamelerinin İmam-Hatip, Müezzin-Kayyım ve Kur'an Kursu Öğreticisi olarak görev yapan personelimiz tarafından dikkate alınarak müracaatların mezkur usul ve esaslara göre yapılması önemle rica olunur.