04.11.2025

Kdz. Ereğli’den Umre Kafilesi Uğurlandı.

Kdz. Ereğli’den Umre Kafilesi Uğurlandı.

Kdz. Ereğli’den 23 günlük umre kafilesi 215 kişi için anlamlı bir uğurlama programı düzenlendi. Kdz. Ereğli otogarında gerçekleşen törende, umreciler dualar eşliğinde servis araçlarına bindi ve kutsal topraklara doğru yola çıktı.

Uğurlama törenine Zonguldak Milletvekili Saffet Bozkurt ve Zonguldak İl Müftüsü İbrahim Halil Demir, Kdz. Ereğli İlçe Müftüsü Harun Aydoğdu’nun yanı sıra din görevlileri ile birçok vatandaş katıldı.

Müftü Demir, yaptığı dua ile umrecilerin yolculuklarının hayırlı, bereketli ve huzurlu geçmesi temennisinde bulundu.

Program boyunca yapılan toplu dua ve manevi konuşmalar, katılımcılar için anlamlı bir hazırlık süreci oluşturdu. Umreciler ve yakınları, duygusal anlar yaşayarak kutsal yolculuğun heyecanını paylaştı.