04.03.2019

İLİMİZDEN UMREYE GİDEN VATANDAŞLARIMIZI UĞURLAMA PROGRAMI SERVİSLİ 24 GÜNLÜK 11.TUR ANKARA-52.UÇAK

03/03/2019 Pazar günü THY Uçağı ile saat 06.35’de Ankara Esenboğa Havalimanından önce Mekke’ye gidecek olan Servisli 24 Günlük 11. Tur umrecilerimiz (33 kişi) 02/03/2019 Cumartesi Yatsı Namazına müteakip Acılık Hz.Ali Camii’nde yapılan programdan sonra  saat 21.00’den sonra kutsal Yolculuğa hareket etmiştirler.

Programa Hac ve Umre Hizmetleri Şube Müdürü Alaattin TUTKUN, Hac ve Umre Bürosu Görevlisi Muhabbetullah ÖZCAN ve umrecilerimize rehberlik yapacak olan İmam-Hatip Tatbikat Camii İmam-Hatibi Alaattin AKGÜL ile birlikte kalabalık bir cemaat topluluğu umrecilerimizi uğurlamağa gelmişlerdir.

Umrecilerimize ve umrecilerimizi uğurlamağa gelen cemaate, İlimiz Hac ve Umre Hizmetleri Şube Müdürü Alaattin TUTKUN, yapmış olduğu kısa konuşmada umrenin hikmeti ile ilgili kısa bilgiler verdikten sonra salimen gidip gelmeleri dileği ve temennisinde bulunmuş olup; ayrıca Selimiye Camii İmam-Hatibi Hüseyin BERBER’in Kur’an-ı Kerim Tilaveti ve Duasıyla ve Acılık Camii İmam-Hatibi Nizamettin DERELİ, Yıldıztepe Somuncubaba Camii İmam-Hatibi Alaattin YASLICA ile Medine Yeşil Camii İmam-Hatibi Mustafa KARADEMİR’ın okumuş oldukları İlahi ve Terbiyelerle beraber umrecilerimizi Kutsal Yolculuğa uğurlamış bulunmaktayız.irlikte  tile tur.

İlimiz ve İlçerinden toplam 124 umrecimizin gittiği (3 Otobüs) bu turda kendilerine Zonguldak İl Müftülüğü Hac ve Umre Bürosu olarak hayırlı yolculuklar dileriz.