03.05.2019

İLİMİZDEN UMREYE GİDEN VATANDAŞLARIMIZI UĞURLAMA PROGRAMI

İlimizden Diyanet İşleri Başkanlığı Organizasyonu ile 35 Günlük Servisli Ramazan umresine kayıt yaptıran umrecilerimiz 02.05.2019 tarihinde sabah saat 04.05’ de hareket edecek olan Türk Hava Yolları ait uçakla Ankara Esenboğa Havalimanından önce Medine’ye hareket edecekler,  06.05.2019 tarihinde ise Medine’den Mekke’ye geçeceklerdir. Medine’de Divan Marmara da, Mekke’de ise Darul Hadi’de kalacaklardır. 06.06.2019 Perşembe günü ise 19.30’da THY’na ait uçakla Cidde’den Ankara Esenboğa Havalimanına hareket edeceklerdir.

Bu itibarla, umrecilerimizi uğurlamak üzere 01.05.2019 Çarşamba günü akşam namazına müteakip İlimiz Merkez Acılık Hz.Ali Camii’nde uğurluma programı yapılmıştır. Programa Zonguldak İl Müftülüğü Hac ve Umre Büro Görevlisi Muhabbetullah ÖZCAN, Selimiye Camii İmam-Hatibi Hüseyin BERBER ve Yeni Camii Müezzin-Kayyımı İslam BALCI ile umreye gidecek olan vatandaşlarımızı uğurlamaya gelen kalabalık bir cemaat topluluğu katılmıştır.

Umreye giden vatandaşlarımıza İl Müftülüğü Hac ve Umre Bürosu olarak hayırlısıyla gidip kazasız belasız yuvalarına dönmelerini Cenab-ı Allahtan niyaz ediyoruz.