06.10.2020

Camiler ve Din Görevlileri Haftası Programları...

Camiler ve Din Görevlileri Haftası münasebetiyle müftülüğümüz konferans salonunda bir dizi etkinlik düzenlendi.

06 Ekim 2020 Çarşamba günü müftülüğümüz konferans salonunda gerçekleşen program saygı duruşu ve istiklal marşımızın okunmasıyla başladı. Kur'an-ı Kerim tilavetinin ardından Zonguldak Müftümüz Aşır DURGUN açılış konuşmasında camilerin fonksiyonlarına değindi.Diyanet İşleri Başkanlığının hazırlamış olduğu kısa film gösteriminin ardından Zonguldak Valimiz Sn. Mustafa TUTULMAZ,  "Cami ve İlim" temasının gündeme alınmasına ve ilim halkalarının önemine değinerek içerisinde bulunduğumuz Covid-19 Salgını nedeniyle Vefa Sosyal Destek gruplarında ve filyasyon çalışmalarında fedakarca görev yapan din görevlilerine teşekkürlerini iletti.

Program, Yatılı Hafızlık Kur'an Kursu inşaatına maddi ve manevi destek olan hayırseverlerimize TEŞEKKÜR BELGESİ takdimi ve Kur'an Kurslarımızda hafızlık eğitimlerini tamamlayarak HAFIZLIK BELGESİ almaya hak kazanan Şehit Prof. Dr. İlhan Varank Kız AİHL ve Zonguldak AİHL öğrencilerimize belge takdim edilmesiyle son buldu.