28.10.2020

MEVLİD-İ NEBİ HAFTASI ON-LİNE KONFERANSI

Zonguldak İl Müftülüğümüz tarafından Müftülüğümüz konferans salonunda 27.10.2020 tarihinde Mevlid-i Nebi Haftası Özel Programı düzenlendi. Kur’an-ı Kerim tilaveti ve ardından sinevizyon ile başlayan program, Zonguldak İl Müftü Yardımcısı Nurdan Albayrak’ın açılış konuşması ile devam etti. DİB Yaygın Din Eğitimi Daire Başkanı Sedide Akbulut’un katılımlarıyla “Peygamberimiz ve Çocuk” konulu On-line konferans gerçekleşti. Sedide Akbulut, Peygamberimiz ve O’nun çocuğa bakışı üzerinde durarak, çocukların Bizler için emanet olduğunu vurguladı. Çocuklarımızın terbiyesinde dikkat ve rikkat gerektiğini ifade etti. Dünyalarını güzelleştirmeyi dert edindiğimiz evlatlarımızın ahiretlerini de güzelleştirmeyi dert edinmemiz gerektiğine dikkat çekti. “Çocuk en kıymetli candır ve mutlu çocuk mutlu toplumdur. Bir toplumun geleceği çocukların mutluluğunda gizlidir” ifadeleriyle konferansını tamamladı. Program ilahiler ardından dua ve ikram ile sona erdi.