07.01.2022

Gençliğe Değer

"Gençliğe Değer Projesi" kapsamında Zonguldak İl Müftülüğümüzün ortaokul ziyaretleri devam ediyor. Merkez Eceler Köyü Murat Kayhan Ortaokulu ziyaretine İl Müftü Yardımcısı Tahir Erçin, Gençlik Koordinatörleri, Manevi Danışmanlar ve Din Görevlileri katıldı. Ziyaret kapsamında öğrencilerle buluşan Erçin "Din İstismarıyla Mücadelede Sahih Dini Bilginin Rolü" konusunda bilgilendirmede bulundu. Ayrıca 19 Şubat 2022 tarihinde çevirim içi olarak gerçekleştirilecek olan "Ödüllü Bilgi Yarışması" öğrencilere tanıtıldı. Okul Müdürü Yüksel Açıkgöz kurumlar arası işbirliğine dayalı yapılacak çalışmaların öğrencilerin akademik başarılarına katkı sağlayacağı gibi sosyal, kültürel kazanımlara da vesile olacağını belirterek yapılan ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirdi.