22.06.2022

Manevi Danışmanlar toplantısı Müftü Durgun başkanlığında yapıldı

İl Gençlik Koordinatörlüğü bünyesinde görev yapan GSB Yurtları Manevi Danışmanları Müftü Durgun başkanlığında düzenlenen toplantıya katıldı.

İlimizde bulunan GSB Öğrenci Yurtlarında Manevi Danışman olarak görev yapan personel, değerlendirme ve istişarede bulunmak üzere müftülük toplantı salonunda bir araya geldi. Salgın dönemi ve 2022 yılında yapılan hizmetlerin değerlendirildiği toplantıda Müftü Durgun, "milli ve manevi değerlerine bağlı bir nesil için Gençlik Koordinatörlüğümüz ve özellikle Manevi Danışmanlarımız önemli görev üstlenmiştir" dedi. Yaz dönemi ve yeni eğitim-öğretim yılında yapılacak faaliyetlerin istişare edildiği toplantıda Müftü Durgun, katılımcılara teşekkür ederek başarılar diledi.